http://successfulauthorpodcast.com/privacy-policy/

http://syrianeyesoftheworld.com/2014/01/13/nivine-ibeche/feed

costume baie – tendinte 2017

http://julieanneeason.com/2017/05/2-natural-writing-techniques-for-introverts-and-extroverts/ Faptul că profităm de tendințele ce apar pe pasarele este un lucrul foarte inteligent, dar complicat, dacă vorbim despre îmbrăcăminte convențională, având în vedere că în fiecare an se creează haine apropiate de aceste tendințe. Totuși, în cazul costumelor de baie există o mare varietate. 

Costum de baie fără bretele

http://howtohistory.com/2011/02/top-ten-medieval-embroidery-stitches-9-long-armed-cross-stitch/ Costumul de baie fără bretele devine în fiecare an mai puternic. Subțiază destul de mult silueta și mai ales te scapă de acele urme lăsate de bronz. Sunt urme deranjante ce se cunosc când schimbi costumul cu îmbrăcăminte sport.

Imagine similară

 

Decolteuri riscante

Aceste decolteuri nu doar sunt destul de riscante, ci ne și pot avantaja dacă le purtăm cu stil. Sunt articole vestimentare destul de clasice dar cu decolteu ceva mai modern și diferit. Acest lucru transformă costumul într-unul mai tineresc. Acesta bicolor este de la Elena Rubio.

Există costume și cu mesaje și chiloți foarte decoltați pentru acele femei cărora le plac costumele de baie mai îndrăznețe.

costum baie decolteu riscant

Plii foarte eleganți

Acesta este unul dintre costumele cele mai frumoase de pe pasarelă, nu doar datorită culorii minunate, ci și modului în care este confecționat. acest costum de baie elegant cu un decolteu original și sofisticat și niște pliseuri ce îl fac deosebit.

costum baie cu plii

Costum de baie vintage

Costumul de baie format din bikini cu talia înaltă și top din material suficient este destul de spectaculos. Un astfel de costum nu prea se comercializează fiindcă cu un astfel de costum te bronzezi greu și rămân și urme. Dar, fără îndoială, poate fi inclus printre cele mai elegante pentru petrecerea zilei într-un club pe plajă sau pentru a asista la o petrecere vara.

costum baie vintage

 Imprimeuri tropicale

Imprimeul tropical vara este fundamental. Trebuie să avem grijă să fie frumos. Există multe opțiuni, dar nu toate sunt frumoase. Agua Bendita combină plantele cu fructele și cu culori foarte vibrante.

costum baie imprimeu tropical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *