Idei de COAFURI pentru noaptea de Revelion

buy valium 5 mg online REVELION 2016. Dacă deja ştii unde vei petrece de Revelion, dacă ţi-ai ales şi ţinuta, mai rămâne doar să te gândeşti ce tip de coafuri vrei să porţi în noaptea dintre ani.
Seara de Revelion este o seară în care trebuie să arăți perfect și să ai o prezență remarcabilă. Nu doar ţinuta sau machiajul sau coafura te vor ajuta să arăţi impecabil, ci toate aceste lucruri.

Imagine similară
Hair stylistii recomandă pentru petrecerea de Revelion din acest an, cocurile lejere cu împletituri indiferent de lungimea părului și de locația aleasă. Pentru a fi în tendinţe noi vă propunem câteva exemple de coafuri care se potrivesc Revelionului 2015:

http://successfulauthorpodcast.com/category/running-your-business/feed/ 1. Coafurile împletite

În acest an, împletiturile sunt la mare căutare, şi le puteţi purta după bunul plac. Dacă petrecerea va avea loc într-un restaurant, puteţi opta pentru un coc sau coadă împletită.

Imagini pentru coafuri de revelion 2016

2. Bucle lejere

Sunt ideale pentru femeile care preferă naturalețea și lejeritatea, iar partea bună este că le puteţi face şi singure acasă. Pentru a obține bucle lejere aveţi nevoie de bigudiuri mari, spumă sau spray fixativ.

Imagine similară

3. Coafuri retro

Sunt perfecte pentru localurile foarte elegante, însă pentru a obține o coafură atât de feminină, trebuie să vă faceţi o programare din timp la un hairstylist, deoarece nu se pot realiza foarte uşor.

4. Coafurile accesorizate

Dacă sunteţi o femeie excentrică și rebelă, puteţi încerca o coafură accesorizată pentru Revelionul 2016. Totul constă în echilibrul pe care reușiţi să-l faceţi cu întreaga ținută.

Imagini pentru coafuri de revelion 2016

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *