buy diazepam europe

order valium online cheap

http://teridegler.com/newsletter/winter-2014/

Modele de amenajare pentru camera bebelusului

cheap generic valium online  

De aceea, pregatirea in prealabil a amenajarii camerei este importanta. Culoarea este aleasa atat in functie de sexul copilului, cat si de preferintele de decor ale viitoarei mamici care va pune pe primul plan confortul bebelusului.

Articolul de astazi il dedicam viitorilor parinti care au nevoie de inspiratie pentru a decora camera bebelusului. Selectia de fotografii din galerie vine in intampinarea celor mai variate gusturi si preferinte.

Culorile si motivele jucause sunt printre cele mai cautate modalitati de a decora camera bebelusului. Nuantele pastel sunt printre cele mai utilizate variante. Cu ajutorul lor se pot decora interioare luminoase si prietenoase. Pentru un aspect placut se pot combina doua sau mai multe culori pastelate. Asocierea lor cu albul sporesc impactul pe care il au asupra decorului. Peretii vopsiti in pastel se combina foarte bine cu mobilier alb. Tablourile cu personaje din desene animate aduc si ele veselie spatiului camerei.

In functie de celelalte elemente care compun camera bebelusului, patutul si comoda sau dulapul pot fi albe, asortand draperii si covoras, fie tot in culori pastel, fie in nuante neutre, bejuri sau griuri care sa completeze sentimentul de liniste, delicatete si gingasie care pluteste in jurul bebelusului.

       

Pastrati un decor cat mai simplu, cu o amenajare minimalista, fara exces de jucarii. Luati in calcul si un corp de iluminat cu lumina difuza pentru noptile mai agitate precum si o lumina suficient de puternica care sa lumineze eficient camera bebelusului. Si, bineinteles, sa nu uitam de cel mai important ingredient: dragostea.

      

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *