valium 10mg buy online

buy real diazepam

http://cul2vate.org/plastic-on-and-rows-in/

Parfumul-mirosul dragostei

http://syrianeyesoftheworld.com/tag/photography/ “Parfumul este cel mai puternic stimulent al memoriei”, spunea Jean Paul Guerlain. Nu il putem contrazice – dimpotriva, stim foarte bine ca putem surprinde simturile celor din jur prin aroma parfumului pe care o lasam subtil in urma noastra.

want to buy valium in uk Imagine pink, rose, and perfume

Acesta poate fi inca un motiv pentru care parfumul este una dintre investitiile preferate din ritualul de frumusete al tuturor femeilor, uneori devenind mai important decat vestimentatia in sine. Nu-i asa ca ti s-a intamplat sa pleci de acasa fara sa te parfumezi si ai simtit toata ziua ca lipseste ceva din intreaga tinuta? Acest lucru nu e straniu deloc, deoarece exista o regula nescrisa a modei, si anume: nu exista haine care sa te imbrace mai bine decat un parfum sofisticat.

COMANDA SI TU CELE MAI NOI SI FASHION PARFUMURI AICI – http://blog.cuttingedgesportsmanagement.org/robots.txt bijouxboutique 

Atunci cand ai gasit parfumul care te caracterizeaza si iti ofera incredere in tine, e normal sa iti doresti sa te bucuri de mirosul lui pe intreg parcursul zilei. Iata ce trucuri trebuie sa aplici:

Imagine beauty and perfume

  1.  Stii deja ca parfumul trebuie aplicat in zonele puternic vascularizate ale corpului, printre care si incheieturile mainii. Sfat: nu atinge incheieturile dupa aplicarea parfumului, deoarece intensitatea lui va fi diminuata.
  2. Cel mai potrivit moment pentru a te parfuma este imediat dupa ce ai iesit din dus, deoarece porii tai sunt deschisi. Daca vrei sa maximizezi efectul parfumului, aplica crema cu aceeasi esenta inainte de a te parfuma.
  3. Unii specialisti de beauty sustin ca parfumul este mai persistent atunci cand nu il aplici direct pe piele. Pulverizeaza putin parfum in aer si mergi incet, astfel incat particulele sa cada delicat pe pielea ta.
  4. Se spune ca parul este un foarte bun difuzor de arome: incearca sa pulverizezi parfum pe suprafata periei de par, apoi piaptana-ti varfurile. Te sfatuim sa nu pulverizezi direct pe firul de par, deoarece alcoolul din parfum are efect deshidratant.
  5. Cel mai bun loc pentru aplicarea parfumului atunci cand porti rochie sau fusta este in spatele genunchilor, aceasta fiind una dintre cele mai calde zone ale corpului.

click foto pt comenzi si detalii :

Image result for perfumes for women

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *