http://teridegler.com/article/sample-article-2/

http://cumbriatouristguides.org/portfolio-category/coach-bus-tours/feed

Ţinute pentru nuntă – rochii pentru micile prinţese

http://howtohistory.com/2010/06/how-to-set-a-copper-rivet/ Dacă tot am vorbit despre prinţesa „cea mare” şi importanţa alegerii acelei rochii care va intra în istorie, a venit timpul să ne gândim şi ce poartă ele, cele mici, fie că sunt invitate, domnişoare de onoare sau cele responsabile cu primul pas în biserică, în timp ce duc în mânuţe perniţa cu verighete.

Înainte de a te gândi la ceea ce va purta cea mică, ia în considerare şi gusturile ei, iar dacă ai de a face cu o „răzvrătită”, care nu vrea să iasă din zona de confort – ţinutele cu pantaloni, alocă-i timp să se obişnuiască cu rochia de domnişorică şi las-o să o poarte de câteva ori înainte.

Dacă ştii că cea mică are deja alura de prinţesă, rochia potrivită îi mai lipseşte, ai grijă totuşi să nu fie prea lungâ, ca să nu se împiedice la fiecare pas. Îşi spun din experienţă: nu vrei să se împiedice în biserică, iar la petrecere nu o să stea mereu să îşi ţină ca o lady rochia în mânuţe.

Sunt multe brand-uri care s-au gândit deja la „sweet beginnings” şi au creat rochii pentru micile is buying valium online illegal australia domnişoare de onoare care se vor simţi tare mândre că pot lua parte la un astfel de eveniment. Gândeşte-te că micul îngeraş o să preţuiască această zi, mai ceva ca mireasa, pentru că şi ea, la rândul ei, o să aibă parte de atenţia celor din jur.

De la rochiţe simple, la modele spectaculoase, de până şi restul invitaţilor vor ravni la ele, în galeria foto de mai jos te vei întâlni cu cele mai simpatice creaţii de pe pământ. Lasă că ştiu eu, toate femeile când intră în magazinele care au şi un sector dedicat copiilor spun un „aww” involuntar.

 

Fie că vrei să mergi pe o rochie albă, fie că optezi pentru ceva în ton cu ţinutele domnişoarelor de onoare mai mari, eu aş recomanda ca rochiţa celei mici să aibă totuşi o pată de culoare sau măcar o fundiţă.

Dacă fetiţa este pur şi simplu un invitat, însă vrei totuşi sa o îmbraci de gală, ai grijă să îi explici înainte că evenimentul nu înseamnă numai păpuşi mari îmbrăcate cu rochii fabuloase şi tort ca în poveşti, ci şi faptul că trebuie să fie liniştită şi răbdătoare la petrecerea “de oameni mari”.

Nu mă pot abţine să nu zic „pe vremea mea nu existau aceste rochiţe”, aşa că profită acum şi transformă-ţi prinţesa în idolul timpurilor ei: Barbie. Sper că încă mai este la „modă” faimoasa păpuşă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *